Online Relatietraining
Samen Verder

Op weg naar een Liefdevolle Relatie

Online Relatietraining
Samen Verder

Op weg naar een
Liefdevolle Relatie

De training voor stellen die willen ontdekken waarom hun relatie vastloopt en zelf de relatie weer liefdevol willen maken.

Samen Verder is gemaakt om stellen uit een relatiecrisis  of relatie-dip te helpen, zodat ze weer samen verder kunnen en samen verder willen.

De training helpt te verkennen waarom de relatie vastloopt, helpt bij het maken van de verbinding en als de verbinding goed zit is dat een basis voor verdieping.

Relatie training Samen Verder - Verkennen Verbinden Verdiepen

Partners met een sterke verbinding

hebben meer ruimte om open en eerlijk naar elkaar te zijn
geven sneller grenzen aan
versterken elkaar
stimuleren het gezinsleven
zoeken de intimiteit samen op
hoeven elkaar niet te vermijden
geven elkaar aandacht

Met de training verkennen we de oorzaken van negatieve patronen in relaties.

Leer hoe deze patronen te doorbreken door kennis, zelfbewustzijn en met behulp van effectieve oefeningen. De oefeningen zorgen dat de kennis in de praktijk op een veilige en speelse manier geïntegreerd wordt.

Elkaar liefdevolle aandacht geven wordt zo steeds makkelijker. Stellen die de training hebben gedaan geven aan dat er weer rust in de tent komt, dat het weer fijn is om bij elkaar te zijn en dat het vertrouwen herstelt wordt in zichzelf en in elkaar en dat ze weer echt de verbinding voelen en de intimiteit zich verdiept.

.

Zie de online relatietraining als een reis van ongeveer 3 maanden. De route is verdeeld in 3 etappes. Elke etappe heeft 4 sessies. Met elke week een sessie komt die Liefdevolle Relatie stap voor stap dichterbij.

Etappe 1: Verkennen

In de 1e etappe worden de negatieve patronen en de triggers verkent. Stellen die hier bekend mee zijn, zijn in staat om verder te groeien.

Achter conflicten zitten vaak onvervulde behoeftes. Leer hierover het gesprek aan te gaan om die achterliggende behoeftes boven water te krijgen.

Etappe 2: Verbinden

De 2e etappe bevat veel verbindende oefeningen. Stellen gaan elkaar zo beter verstaan en begrijpen. Dit legt een basis voor het goede gesprek en intimiteit. 

De één ervaart meer verbinding via intimiteit, de ander via het goede gesprek. Het doel van deze etappe is in ieder geval dat de veilige verbinding wordt gelegd.

Etappe 3: Verdiepen

In de 3e etappe leg ik uit hoe de verbinding te versterken en te verdiepen. Er zal weer ruimte en vertrouwen zijn om leuke dingen met elkaar te doen. 

Op dit punt weten stellen hoe de veilige verbinding te behouden, ook als het even tegen zit. Stellen gaan hier weer steeds meer genieten van elkaar. Op naar een liefdevolle relatie waar de humor positief meedoet.

De online relatietraining Samen Verder is

gebaseerd op de EFT-methode, de Imago dialoog en Werken met Liefdesenergie
inclusief ondersteuning van een relatietherapeut per email
waarschijnlijk een stuk voordeliger dan relatietherapie
te volgen vanuit huis op de bank in je eigen tempo

Hoe gaat het in zijn werk?

12 weken lang komt er per week een mail met daarin de link naar de volgende online trainingssessie.

Elke trainingssessie bestaat uit

  • Een video waarin ik uitleg
  • Handige oefeningen met werkbladen
  • Aanvullende artikelen en filmpjes

Online maar toch persoonlijk

Tijdens de online relatietraining kunnen deelnemers per e-mail vragen stellen aan mij, relatiecoach Cécile. [email protected]

Makkelijk leren en oefenen

In de handige online leeromgeving zijn alle video’s en materialen te vinden.

De online relatietraining duurt in totaal 3 maanden. Na die tijd hebben deelnemers nog 6 maanden toegang tot alle video’s, artikelen en oefeningen.

Cécile Schlangen van Het Familiehuis

Cécile Schlangen helpt stellen om te ontdekken waarom hun relatie vastloopt en wat ze kunnen doen om zelf de weg weer te vinden. De weg naar een liefdevolle relatie.

Deze online training heeft Cécile onder andere gebaseerd op de belangrijkste inzichten en oefeningen uit de EFT-methode (Emotionally Focused Therapy) van Sue Johnson, de ‘Imago therapie’  van Harville Hendrix, ‘Werken met Liefdesenergie’ van Piet Weisfelt en haar ervaringen als relatietherapeut van honderden stellen in Het Familiehuis.

De meest effectieve oefeningen en basisinformatie uit haar praktijk zijn samengebracht in deze online relatietraining.

EFT-methode

Daar waar de emotie in de relatie hoog oploopt of helemaal stil valt, ligt volgens de EFT methode de oplossing om de verbinding te herstellen. De focus ligt op de onderliggende emoties en behoeftes. Met gerichte oefeningen wordt de negatieve dynamiek ontrafelt en krijg je handvatten om een gezonde verbinding aan te gaan.

Imago therapie

Deze methode legt de nadruk op het vergroten van compassie voor de ander, het verbeteren van de communicatie en het weghalen van de negativiteit. De dialoog staat daarbij steeds centraal, waardoor deze vorm thuis ook goed toepasbaar is.

Werken met liefdesenergie

De liefde is niet een vanzelfsprekendheid. Om de liefde te laten stromen, is aandacht voor je eigen binnenwereld en anders binnenwereld wel van belang. Met emotioneel lichaamswerk leer je je eigen lijf en binnenwereld kennen en te delen.

Wat is de prijs van de Online Relatietraining Samen Verder?

Betaling in 3 termijnen
Investeer 3 x € 145,-

14 dagen geld terug garantie
eigen online omgeving
persoonlijke ondersteuning
9 maanden onbeperkt toegang

Vraag het aan met een mailtje naar [email protected]

Eénmalig € 435,-
€ 375,- investeren

14 dagen geld terug garantie
eigen online omgeving
persoonlijke ondersteuning
9 maanden onbeperkt toegang

Prijzen zijn incl. 21% BTW. Betaal eenvoudig met iDeal, Bancontact, of creditcard.

Stellen die serieus met deze training aan de slag gaan zullen echt hun relatie versterken en verdiepen. 

REVIEWS

Wat klanten zeggen over Relatietherapie bij Het Familiehuis

We kijken uit naar meer reacties op de Online Relatietraining Samen Verder

Veel gestelde vragen

Gaan voor de liefde?

Het is belangrijk op te merken dat specifieke resultaten niet typisch zijn en niet gegarandeerd. Het mooie is dat de resultaten kunnen verschillen, want iedereen is uniek.

We geven geen medisch advies en alle informatie op deze website is alleen voor informatieve doeleinden. Door onze tips te gebruiken, doet u dit op eigen risico en doet u bewust afstand van alle rechten om juridische claims in te dienen tegen de site-eigenaar of haar gelieerde onderneming.

[email protected]

Panamalaan 3A
1019 AS Amsterdam

KvK 50921991

© Het Familiehuis 2021. Alle rechten voorbehouden